امروز چهارشنبه Sep 08, 2010 4:12 pm

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 تنظیم شده اند

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 14 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: دو مساله برای پیشرفت سایت
پستارسال شده در: جمعه Aug 29, 2008 9:37 am 
آفلاين
همكار انجمن

تاريخ عضويت: يکشنبه Aug 03, 2008 9:18 pm
تشکر کرده اید: 0 تشکر
با سلام

1- صفحه ی اول سایت مقداری مبتدی طراحی شده است و اصلا زیبایی ندارد. مثل صفحه هایی می مونه که 10 سال پیش طراحی شده اند. لطفا با قالب زیبا آن را عوض کنید.
مثلا اون عکس اول سایت خیلی بی کیفیت و درهم ورهم هستش. ولی "آخرین ارسال های انجمن" خیلی خوبه و بهتره که باشه.

2- در سایت شما باز هم به مشکل فارسی نویسی برمی خوریم. آیا شما با اینترنت اکسپلورر این سایت را نوشته اید که به جای: "چاکراشناسی" نوشته اید: "چاکراشناسي"؟

این "ي" مشکل دارد و باید با "ی" عوض شود. البته هنوز این نوع "ك" غیر استاندارد را ندیده ام. اما اگر وجود دارد، اصلاح کنید. دیگه توی سال 2008 نباید با این چیزها مواجه بشیم.

این رو هم نمی دونم انجام دادید یا نه؛ اما اگر سایت خود را در موتورهای جستجوی معروف معرفی نکرده اید و در سایت های دیگر نیز لینکی ندارید، الان زمان خوبی است.

باتشکر.

بالا
 مشخصات ايميل  

موضوع پست: Re: دو مساله برای پیشرفت سایت
پستارسال شده در: جمعه Aug 29, 2008 11:06 am 
آفلاين
عضو هيئت موسسين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: يکشنبه Jun 11, 2006 7:10 pm
محل سکونت: بعد از وفات تربت ما در زمين مجوي!!، در سينه هاي مردم عارف مزار ماست...
تشکر کرده اید: 22 تشکر
royal999 نوشته است:
با سلام

1- صفحه ی اول سایت مقداری مبتدی طراحی شده است و اصلا زیبایی ندارد. مثل صفحه هایی می مونه که 10 سال پیش طراحی شده اند. لطفا با قالب زیبا آن را عوض کنید.
مثلا اون عکس اول سایت خیلی بی کیفیت و درهم ورهم هستش. ولی "آخرین ارسال های انجمن" خیلی خوبه و بهتره که باشه.

2- در سایت شما باز هم به مشکل فارسی نویسی برمی خوریم. آیا شما با اینترنت اکسپلورر این سایت را نوشته اید که به جای: "چاکراشناسی" نوشته اید: "چاکراشناسي"؟

این "ي" مشکل دارد و باید با "ی" عوض شود. البته هنوز این نوع "ك" غیر استاندارد را ندیده ام. اما اگر وجود دارد، اصلاح کنید. دیگه توی سال 2008 نباید با این چیزها مواجه بشیم.

این رو هم نمی دونم انجام دادید یا نه؛ اما اگر سایت خود را در موتورهای جستجوی معروف معرفی نکرده اید و در سایت های دیگر نیز لینکی ندارید، الان زمان خوبی است.

باتشکر.

سلام
نظراتتون خیلی جالب بود
در مورد قالب صفحه اول بچشم ولی لطفآ مدلهای خاصی رو در نظر دارید بعنوان نمونه بدین تا ببینیم
مشکل فارسی نویسی هم از این جا بود که دیتا بیس قبلی ما اربیک بود که تبدیلش کردیم به یونی کد. حالا مشکل نداریم ولی کاراکترهایی که از قبل موجود هستند مشکلو دارند ...
سایت ما هم در موتورهای جستجو ثبت هست ولی در دیگر سایت ها لینک کم داریم . در حال گسترش و مذاکره ایم برای تبادل لینک و بنر

پسورد تمام فایلهای اهذوران: www.ahzuran.ir

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: جمعه Aug 29, 2008 3:05 pm 
آفلاين
مدير ارشد فروم
نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه Mar 19, 2008 2:11 am
تشکر کرده اید: 1 تشکر
یک پیشنهاد می شود با وبلاگ ها هم تبادل لینک کرد جون بازددید بعضی از وبلاگها خیلی بیشتر از سایتها است
اگر می شه تعداد شکلک های موجود در سایت بیشتر کنین بهتر می شه ویک نکته دیگه اگه طوری بشه که عکس های به غیر فرمت jpgقبل کنه سایت خیلی عالی می شه :wink:

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: شنبه Aug 30, 2008 12:36 am 
آفلاين
عضو هيئت موسسين
نماد کاربر

محل سکونت: بعد از وفات تربت ما در زمين مجوي!!، در سينه هاي مردم عارف مزار ماست...
بروي چشم.مشكل عكسها امنيتي است . ولي اونم بزودي حل ميكنيم...بقيه فرمتها رو هم قبول كنه

براي تبادل لينك با وبلاگها ما آماده ايم ولي تنهايي نميشه .بايد شما و ديگر دوستان هم كمك كنند...

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: شنبه Aug 30, 2008 1:53 pm 
آفلاين
مدير ارشد فروم
نماد کاربر

rezababazadeh نوشته است:
بروي چشم.مشكل عكسها امنيتي است . ولي اونم بزودي حل ميكنيم...بقيه فرمتها رو هم قبول كنه

براي تبادل لينك با وبلاگها ما آماده ايم ولي تنهايي نميشه .بايد شما و ديگر دوستان هم كمك كنند...

برای افزودن شکلکهای سایت چیزی نگفتی :roll: آقا ما در خدمتیم هر کمکی از دست مون بر بیاد کوتاهی نمی کنیم بگین انجام بدیم :arrow:

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: شنبه Aug 30, 2008 11:09 pm 
آفلاين
عضو هيئت موسسين
نماد کاربر

sokot2 نوشته است:
rezababazadeh نوشته است:

برای افزودن شکلکهای سایت چیزی نگفتی :roll: آقا ما در خدمتیم هر کمکی از دست مون بر بیاد کوتاهی نمی کنیم بگین انجام بدیم :arrow:

با سايتهاي ديگر اگر ارتباط دارين لطف كنين و بفرماييد لينك ما رو بگذارن
در مورد شكلكها هم چشم . بزودي اينكارم انجام ميديم.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: شنبه Aug 30, 2008 11:21 pm 
آفلاين
همكار انجمن

والا مدل خاصی که نه اما برای اینکه از این وضع بد نجات پیدا کنه این ها رو حداقل انجام بدهید:

1- به جای اون عکس اول سایت که چهار تا عکس بی کیفیت هستش، لوگوی بزرگ و کم حجم یی و یانگ برای شروع بدک نیست.
http://medicineworld.org/images/blogs/5 ... -15470.png
البته چون صفحه های نمایش بعد افقی را بیشتر نمایش می دهند، اگر از عکسی افقی تر استفاده شود بهتر است. یا اصلا نباشد. حتما که نباید سایت عکس داشته باشد.

2- نوشته ی "مقدم شما را گرامی می دارد" خیلی بزرگ شده. بهتره با فونت کوچک تری نوشته بشه. "آخرین ارسال های انجمن" نیز خیلی بزرگ است. اون سه تا نوشته ی زیر کادر مستطیلی نیز خیلی بزرگ هستند. می توانید برای تمامی اون هایی که نوشتم بزرگ هستند، یا فونت رو کوچیک کنید تا بهتر بشه یا فونت مناسب برای نوشته ی مناسب انتخاب کنید مثل فونتی که برای "جهت ورود به انجمن های گفتگو کلیک کنید" انتخاب کردید. البته اون هم چنگی به دل نمی زنه؛ اما از هیچی بهتره.

3- نوشته ی "جهت ورود به انجمن های گفتگو کلیک کنید" نیز زیرش خط دارد که لزومی ندارد این طور باشد.

4- هنوز که نوشته ها رو درست نکردید!. من نگفتم چرا اینطوریه. من گفتم درستش کنید. فکر کنم توی ابزارهای مدیریت انجمن یه چیزی مثب replace text وجود داشته باشه. مثل همونی که توی notepad هستش. تا ی هایی رو که دو تا نقطه زیرش دارند، با این ی عوض کنید. و اگر دکمه replace all رو هم داشته باشه و بزنید، که دیگه کار راحت تر میشه.

5- این دکمه ی تشکر را هم خیلی از انجمن ها دارند. لطفا اون رو هم قرار بدهید.

6- اما یک چیز دیگه: توی قسمت http://www.ahzuran.ir/aboutus/ این عکس بی کیفیتی رو که دارید حداقل با یک چنین عکسی عوض کنید: http://www.treeoflifestore.com/images/ChakraDiagram.jpg
اون نوشته ی نستعلیق زیرش هم چرا نصفش از زیر آب رفته؟ بقیه نون انجمن کجاست؟ در ضمن anti-aliasing هم نداره که اصلا خوب نیست.
فونت های بزرگش هم خیلی زشته. لطفا حداقل با times new roman عوض کنید.
این [at] رو هم با @ عوض کنید. شاید یه بنده خدایی خواست اون رو کپی کنه و برای شما ایمیل بفرسته. دوباره باید بشینه اون رو عوض کنه و بعد کپی کنه که وقت می گیره.
متن رو هم به سمت وسط بیارید. چرا رفته چپ؟
اون نوار سیاه بالای "بنام خداوند جان و خرد" دیگه چیچیه؟ لطفا حذف کنید.
تصویر پس زمینه نیز اگر سفید باشد برای این قسمت بهتر از اون پس زمینه ی مرده است.

7- این نوشته ی سبز هم نوشته " مرا اجابت کنید تا شما را بخوانم" نیز خیلی تند تند میره. نمی گذاره آدم بخونه. نوشته ی انگلیسی اش که خیلی تند تند میره. لطفا کمی سرعت آن را آرام تر کنید.

آقا این توصیه ها رو لطفا سریع انجام بدید. نشد من یک بار یه تذکر به این وب مستر ها بدم، اون ها سریع کار رو عملی کنن.

فکر می کنم لحن من مقداری دستوری شد. اما آقای بابازاده ان شاء الله که با ما این حرف ها را ندارند و حرف های ما را به فال نیک می گیرند.
باتشکر.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: شنبه Aug 30, 2008 11:38 pm 
آفلاين
عضو هيئت موسسين
نماد کاربر

سلام
صميمانه ازتون ممنونم و متشكر و حرفاتون به ديده منت قبول داريم...
نقل قول:
1- به جای اون عکس اول سایت که چهار تا عکس بی کیفیت هستش، لوگوی بزرگ و کم حجم یی و یانگ برای شروع بدک نیست

راستش اون لوگوي اوليه انجمن اهذوران هست و تا تهيه لوگوي نهايي مورد استفاده .چطوره يك فكري براي طراحي لوگوي نهايي اهذوران داشته باشيم .چيزي مثل مسابقه...

در مورد ايرادات جزئي كه به فونت و ... گرفتيد.حق داريد. البته اينها بيشتر سليقه اي است . و من هم قبول دارم كه ميشه بهتر از اين كار كرد. ما هم در تلاشيم.ولي باور كنيد مشكل هست و نيازمند تخصص هستيم. دوستاني كه طراحي وب بلدند مشتاق همكاريشون هستيم...

نقل قول:
4- هنوز که نوشته ها رو درست نکردید!. من نگفتم چرا اینطوریه. من گفتم درستش کنید. فکر کنم توی ابزارهای مدیریت انجمن یه چیزی مثب replace text وجود داشته باشه. مثل همونی که توی notepad هستش. تا ی هایی رو که دو تا نقطه زیرش دارند، با این ی عوض کنید. و اگر دکمه replace all رو هم داشته باشه و بزنید، که دیگه کار راحت تر میشه

اينم بايد ديتابيس رو اديت كنيم . در ابزارهاي مديريت دنبالش مي گردم .اميدوارم بز.دي حل بشه...

نقل قول:
5- این دکمه ی تشکر را هم خیلی از انجمن ها دارند. لطفا اون رو هم قرار بدهید

اينم داريم روش كار ميكنيم. نصب مد يك كمكي كار ظريفي هست...

نقل قول:
- این نوشته ی سبز هم نوشته " مرا اجابت کنید تا شما را بخوانم" نیز خیلی تند تند میره. نمی گذاره آدم بخونه. نوشته ی انگلیسی اش که خیلی تند تند میره. لطفا کمی سرعت آن را آرام تر کنید

اين هم يك عكس png هست ! سرعتش دست ما نيست :wink:

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: دوشنبه Sep 01, 2008 3:01 pm 
آفلاين
مدير ارشد فروم
نماد کاربر

آقا رضا به روی چشم :)

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: يکشنبه Sep 07, 2008 8:28 pm 
آفلاين
همكار انجمن

بعضی از کارایی که گفتم که خیلی ساده اس که!.
یعنی یک نوع فونت رو عوض کردن در صفحه ی اول اینقدر کار داره؟

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Sep 23, 2008 1:00 pm 
آفلاين
عضو هيئت موسسين
نماد کاربر

sokot2 نوشته است:
یک پیشنهاد می شود با وبلاگ ها هم تبادل لینک کرد جون بازددید بعضی از وبلاگها خیلی بیشتر از سایتها است
اگر می شه تعداد شکلک های موجود در سایت بیشتر کنین بهتر می شه ویک نکته دیگه اگه طوری بشه که عکس های به غیر فرمت jpgقبل کنه سایت خیلی عالی می شه :wink:

اسمایلی (شکلکهای ) یاهو مسنجر هم اضافه شدند.کافیه هنگام نوشتن پست گزینه شکلکهای بیشتر رو بزنین
think000 think000 think000

پيوست ها:
untitled.JPG
untitled.JPG [ 10.75 KiB | بازديد 230 بار ]

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: جمعه Apr 03, 2009 9:10 pm 
آفلاين
عضو هيئت موسسين
نماد کاربر

درود
با تبریک سال نو چندین مد نصب شد:
1-مد تبلیغات:
برای ایجاد سیستم تبلیغات در سایت
2-مد تشکر
برای تشکر از پست های مفید . لطفآ از یان امکان بصورت مناسب استفاده کنین. در واقع معیاری برای ارزیابی فعالیت کاربران است
3-مد آخرین ارسال
نشان دهنده آخرین پست ارسالی هر انجمن
4-مد پاسخ سریع
برای ارسال سریع پاسخ از این قسمت استفاده کنین

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: سه شنبه Apr 13, 2010 10:54 pm 
آفلاين

تاريخ عضويت: شنبه Apr 10, 2010 5:32 pm
سلام. :o
من با اجازه تون يه موردي رو عنوان كنم. اون هم اين كه بيشتر فعاليت هاي اعضا و موضوعات پست ها، روي مطالبي بوده كه از منابع مختلف(بيشتر نت يا كتاب) تايپ شده و خيلي كم پستي هست كه از تجربيات افراد باشه.

در واقع منظورم اينه كه بهتره اعضا رو ترغيب كنيم كه تمريناتي كه گفته شده ، آموزش ها رو انجام بدن، و بعدش بيان اين جا و نتايج رو بگن. اين جوري يه انگيزه ايجاد ميشه براي فعاليت بيشتر .

يا از كسايي استفاده بشه كه مهارت كافي در موارد عنوان شده انجمن رو داشته باشن.

چه هنرهاي رزمي ، و همين طور دانش هاي شرقي، بهتره كه از افرادي كه كار كردن، كمك خواسته بشه.

البته من بيشتر مطالب رو خوندم و واقعا عالي بودن. ممنون به خاطرشون.

اين هم يه پيشنهاد بود و اگه كمكي ازدست من بربياد حتما انجام ميدم. :o

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: چهارشنبه Apr 14, 2010 8:34 am 
آفلاين
عضو هيئت موسسين
نماد کاربر

حق با شماست و ایرادات شما وارده !
ولیکن مشکل ما در نفرات فعال و مشکل بزرگتر مشکل مالی انجمن هست!
تا جای ممکن هم هم سعی کردیم از دوستان با اطلاع و دانش استفاده کنیم. مسئله اینه که هر کس به نوعی درگیر درس و زندگی و... است.
کمک شما هم شدیدآ میتونه مفید باشه . براتون پیغام گذاشتم لطفآ مطالعه کنید> :wink:

بالا
 مشخصات ايميل  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 14 پست ] 

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 تنظیم شده اند

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 1 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد