امروز دوشنبه Sep 06, 2010 2:57 am

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 تنظیم شده اند

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 6 پست ] 
نويسنده پيغام
 موضوع پست: دعوای شیعه و سنی یا ...
پستارسال شده در: جمعه Apr 02, 2010 10:58 pm 
آفلاين

تاريخ عضويت: جمعه Apr 02, 2010 9:38 pm
تشکر کرده اید: 0 تشکر
خیلی از مطالبی که نوشته میشه یا شنیده میشه نشون می ده که تو ذهن فقیر ما یه جمله غلط جا افتاده و او اینه که
"دعوای شیعه و سنی دعوا بر سر حاکم شدن یه نفره و حالا که نشد باید با تعصب بگیم که شیعه باید حاکم میشد"
متاسفانه این حرف از بی اطلاعی نسبت به چند نکته است:
1- تنها هدف خدا از خلق ما رسیدن ما به سعادت و پیشرفت و تکامله.
2- بنابراین ما رو با بیان راه رسیدن به اون کمال خلق کرد.
3- برای اجرای اون برنامه کمال شخصی رو معین کرد که هر کسی خواستار کمال بود از اون تبعیت کنه.
4- برای اجرای کامل برنامه سعادت و پیشرفت(که هم بعد فردی باید داشته باشه و هم بعد اجتماعی، هم مادی و هم معنوی) باید همواره شخص معینی از طرف خود خدا وجود داشته باشه؛
الف). تا اگه کسی خواستار راه سعادت بود زمینه فراهم باشه
ب). اگه قرار بود ظلمی بشه مرجع عدالتی باشه

حالا میشه پیامبری بیاد و نماینده خدا رو بعد از خودش مشخص نکنه، در این صورت هرچی زحمت کشیده باشه ازبین میره چرا که بعد از خودش نه ضامن اجرایی هست و نه کسی که مبین راه باشه
با این حرفا چه جوری میشه بگیم نگاه تعصبی شیعه؟!!!
درحالیکه شیعه همه حرفش اینه که
اولا چرا نگذاشتید نماینده خدا اون جامعه آرمانی رو تحقق ببخشه و به خاطر دو روز حکومت این همه آدم رو از سعادت دنیا و آخرت محروم کردید
ثانیا چرا الان با حفظ اتحاد و دور از هرگونه تعصب سعی در ایجاد یک جامعه کاملا اسلامی _و زمینه ساز ظهور نماینده خدا برای حاکمیت او _ ندارید؟

بالا
 مشخصات ايميل  

موضوع پست: Re: دعوای شیعه و سنی یا ...
پستارسال شده در: شنبه Apr 03, 2010 4:49 pm 
آفلاين
عضو هيئت موسسين
نماد کاربر

تاريخ عضويت: يکشنبه Jun 11, 2006 7:10 pm
محل سکونت: بعد از وفات تربت ما در زمين مجوي!!، در سينه هاي مردم عارف مزار ماست...
تشکر کرده اید: 22 تشکر
دوست عزیز با تشکر از مطالبتون
ایراداتی بر فرمایشات شما هست بدین مضمون :
1-
نقل قول:
"دعوای شیعه و سنی دعوا بر سر حاکم شدن یه نفره و حالا که نشد باید با تعصب بگیم که شیعه باید حاکم میشد"

تمام دعوای شیعه و سنی اگر این نباشه بخش مهمیش هست! اما از بعد صورت که بگذریم دعوای سنی و شیعه مثل تمام دعوای دیگه بین ادیان و مذاهب : بین شیعه های متجدد و سنتی به نوعی . بین مذاهب اهل سنت به نوعی .بین اسلام و عیسویت و یهودیت به نوع دیگری در جریان است .به فرموده استاد اعظم لف تولستوی هر مذهب و مکتب و ملتی می کوشند خداوند، این مفهوم لامکان بی انتها را که تمامی کائنات گنجایش جلوه ای زا حضورش را ندارد در دل مذهب و مکتب و کتاب و مسجد و کلیسا و کنیسه اش محصور کند . ریشه تمام اینها در خود خواهی ما انسانهاست...
2-
نقل قول:
- تنها هدف خدا از خلق ما رسیدن ما به سعادت و پیشرفت و تکامله

اولآ بچه دلیلی چنین با یقین از جانب خدای سخن می گویید. ثانیآ سر حکمت خدای را چگونه میفرماید اگر مثل ما مانند موری باشد که دانه ای را از زمین تا بلندای اهرام حمل نماید بی هیچ نفعی!!!
3-
نقل قول:
- بنابراین ما رو با بیان راه رسیدن به اون کمال خلق کرد.
3- برای اجرای اون برنامه کمال شخصی رو معین کرد که هر کسی خواستار کمال بود از اون تبعیت کنه.
4- برای اجرای کامل برنامه سعادت و پیشرفت(که هم بعد فردی باید داشته باشه و هم بعد اجتماعی، هم مادی و هم معنوی) باید همواره شخص معینی از طرف خود خدا وجود داشته باشه؛
الف). تا اگه کسی خواستار راه سعادت بود زمینه فراهم باشه
ب). اگه قرار بود ظلمی بشه مرجع عدالتی باشه

حالا میشه پیامبری بیاد و نماینده خدا رو بعد از خودش مشخص نکنه، در این صورت هرچی زحمت کشیده باشه ازبین میره چرا که بعد از خودش نه ضامن اجرایی هست و نه کسی که مبین راه باشه
با این حرفا چه جوری میشه بگیم نگاه تعصبی شیعه؟!!!
درحالیکه شیعه همه حرفش اینه که
اولا چرا نگذاشتید نماینده خدا اون جامعه آرمانی رو تحقق ببخشه و به خاطر دو روز حکومت این همه آدم رو از سعادت دنیا و آخرت محروم کردید
ثانیا چرا الان با حفظ اتحاد و دور از هرگونه تعصب سعی در ایجاد یک جامعه کاملا اسلامی _و زمینه ساز ظهور نماینده خدا برای حاکمیت او _ ندارید؟

پسندیده است برای تک تک مدعاهاتان استدلال با دلیل و برهان آنهم نه نقلی و روایی بل عقلی و برون دینی عنوان کنید تا مصداق این آیه شریفه گردیم که :
فبشر الذین یستمعون القول فیتبعون الحسنه... :wink:

پسورد تمام فایلهای اهذوران: www.ahzuran.ir

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: پنج شنبه Apr 08, 2010 12:41 am 
آفلاين

نقل قول : "تمام دعوای شیعه و سنی اگر این نباشه بخش مهمیش هست!"
برای اثبات یک حرف گفتن صرف ادعا چیزی را اثلات نمی کند بالاخص در موردی که دلیل بر خلاف ادعا داشته باشیم!

نقل قول :"اولآ بچه دلیلی چنین با یقین از جانب خدای سخن می گویید. ثانیآ سر حکمت خدای را چگونه میفرماید اگر مثل ما مانند موری باشد که دانه ای را از زمین تا بلندای اهرام حمل نماید بی هیچ نفعی!!!"
قسمت دوم کلام شما را متوجه نشدم
در مورد قسمت اول، دلیل از طرف خداوند حکیم
<< ما خلقت الجن و الانس الا لیعبدون>> قرآن کریم <<جن و انس را خلق نکردم مگر برای عبادت من>>
امام حسین (ع) در توضیح همین آیه فرمودند:
<<لیعبدون ای لیعرفون>> منظور از عبادت معرفت است.
امام برای واضح تر شدن دلیل خلقت آن را توضیح می دهد و می فرماید "برای عبادت" یعنی "برای شناخت و معرفت"
اگر کمی به مباحث دینی و فلسفی اسلامی که از افراد آگاه به مبانی اسلام بیان شده رجوع کنید توضیح این تعبیر امام و رابطه عبادت و معرفت را در میابید.
همه خلایق فقر محض و نیاز مطلق هستند و تنها وجود کامل خداوند تعالی است(همه این مطالب استدلال عقلی دارد) و هر چه به این وحود شناخت پیدا کنیم نسبت به او قرب و نزدیکی بیشتری پیدا می کنیم به عبارت دیگر هرچه اورا بهتر بشناسیم اورا بهتر می بینیم و راه شناخت خداوند همان تبعیت از اوست یعنی عبادت. و دستور این تبعیت در همه امور و در همه امور و در همه امور و در همه جزئیات امور از طرف خود او بیان شده. از احکام اولیه تا احکام ثانویه، احکام حالت اختیار و احکام حالت اضطرار.
این احکام همان راه سعادتی است که بشر برای آن خلق شده و البته دلایل بر اینکه این احکام راه سعادت،پیشرفت و تکامل است آنقدر زیاد است که با جستجوی ساده در کتب منبع و مرجع دینی پیدا میشود. لازم است توجه کنید لازمه این حرف که "دستور خداوند موجب نهایت تکامل من نیست" زیر سوال بردن اصل وجود اوست!!(نتیجه دلایل اثبات وجود خداوند اثبات وجودی حکیم و کامل است و هر نسبت بی حکمتی به خداوند یعنی عدم کمال او و عدم صحت استدلال های اثبات خدا بنابراین از طریق برهان خلف به عدم صحت نسبت بی حکمتی به خداوند می رسیم)

نقل قول :"پسندیده است برای تک تک مدعاهاتان استدلال با دلیل و برهان آنهم نه نقلی و روایی بل عقلی و برون دینی عنوان کنید"
من آنقدر وقت ندارم که تمام استدلال ها را بیان کنم ولی چنانچه طالب حقیقت هستید مدعاهای مطرح شده را در کتب عقیدتی اسلامی جست و جو کنید و استدلال ها را ببینید
من فقط قصد داشتم سرخط ها و نشانه ها را بیان کنم تا بدانید که این مطالب که بیان میشود و برای شما قابل قبول نیست سیر استدلال های دارد هم طولانی و هم متقن.
و ما علی الرسول الا البلاغ المبین
من خودم 7 ساله که برای فهمیدن این مطالب روزی بین 5 تا 12 ساعت وقت گذاشتم، حالا شما می خوای با خوندن یه پست 7 سال زحمت مارو یک جا متوجه بشی :mrgreen:

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: پنج شنبه Apr 08, 2010 12:46 pm 
آفلاين
عضو هيئت موسسين
نماد کاربر

محل سکونت: بعد از وفات تربت ما در زمين مجوي!!، در سينه هاي مردم عارف مزار ماست...
دوست عزیز
من خودم را یک شیعه می دانم و بر حقانیت آن با فریاد بلند گواهم .ولکن در مباحثی اختلاف عقیده و در مباحثی اختلاف استدلال هست . و این تکثر از نعمت های باری تعالی است . و لکن شما از مشرب شریعت دم زده و بر طبل آن میکوبید و ما طریقت را پاسبانیم!
تا از خویش منیت را بیرون نکنید و پندارید در جهان کائنات فقط شمایید که قدرت درک و فهم و دانایی دارید ره به جایی نخواهیم برد!
نقل قول:
و ما علی الرسول الا البلاغ المبین
من خودم 7 ساله که برای فهمیدن این مطالب روزی بین 5 تا 12 ساعت وقت گذاشتم، حالا شما می خوای با خوندن یه پست 7 سال زحمت مارو یک جا متوجه بشی :mrgreen:

مپندارید که آنهنگام که شما یاد می گرفتید دیگران در خواب بوده اند! از لباس اهل صورت خارج گردید زیرا که :
یار بی پرده از در و دیوار
در تجلی است یا اولوالابصار

و بدانید که درک شما از حقیقت خارج از داستان فیل و تاریکی حضرت ملای روم نیست!اگر به دنیا از زاویه ای دیگر بنگرید آنگاه نور حقیقت را در خرابات مغان هم خواهید یافت!
اگر مایل بودید از طریق چت میتوانیم بحث را پی بگیریم!

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: جمعه Apr 09, 2010 7:58 am 
آفلاين

متاسفانه از حرف های من برداشتی اشتباه داشتید
من هم با چت کردن موافقم
به هر حال اگر ناراحت شدید ببخشید من اصلا منظور بدی نداشتم فقط گفتم تو یه دقیقه نمیشه به اندازه چندسال صحبت کرد.

بالا
 مشخصات ايميل  

پستارسال شده در: دوشنبه Apr 12, 2010 6:07 pm 
آفلاين
عضو هيئت موسسين
نماد کاربر

همه و همه چه استاد و چه شاگرد و چه علامه و هر کس موظف است بعنوان یک اصل ابتدایی شعور و دانایی مخاطب را بپذیرد!
این ابتدایی ترین اصل مباحثه است...

بالا
 مشخصات ايميل  

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 6 پست ] 

همه زمانها با ساعت محلی UTC + 3:30 تنظیم شده اند

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: - و 0 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد